Onthuld: Hoe het PSV Thuistenue 21-22 eruit zou kunnen zien

Net zoals eerder voor Marseille, Milaan en Dortmund, heeft @hendocfc een mock-up gemaakt van hoe het PSV Thuistenue 20-21 eruit zou kunnen zien.

Jack heeft twee mock-ups gemaakt op basis van de gelekte informatie over het daadwerkelijke PSV Eindhoven 2021-22 shirt.

We weten dat het PSV Thuistenue 21-22 inspiratie zal halen uit de branding van de stad Eindhoven en de zigzagstrepen in het logo.

PSV Thuistenue 21-22 Concept #1

Het eerste van de twee concepten past de zigzagstrepen toe als een patroon over het lichaam, vergelijkbaar met het thuistenue van Inter van dit seizoen.

PSV Thuistenue 21-22 Concept #2

Het tweede concept is gebaseerd op een iets ander ontwerp en combineert veel bredere strepen met slechts een vleugje zigzag onderaan.

Hoe dan ook, het moet gezegd worden dat de beschrijving voorafgaand aan het PSV Thuistenue 20-21 ook de zigzaginspiratie noemde. Uiteindelijk bleek dit slechts een subtiel patroon te zijn binnen de verder reguliere strepen.

Welk van de twee PSV 21-22 concepten van @hendocfc heeft jouw voorkeur? Laat hieronder je reactie achter.

PSV Shirt 2024: Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de PSV-shirts voor 2024 en ontdek hoe de club haar stijl blijft vernieuwen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *