Adidas x Daily Paper Ajax 22-23 Derde Tenue Onthuld

Het hoofdkleur van het Adidas Ajax 22-23 derde shirt is “Savann”. Het is een zandkleurige tint die bijna op goud lijkt.

Adidas en Daily Paper gebruiken wit als de belangrijkste accentkleur op het Ajax 2022-23 derde tenue. Het wordt gebruikt voor de kraag, een eenvoudige ronde halsstijl, de 3 strepen die op de schouders zijn geplaatst, evenals de logo’s aan de voorkant.

Geïnspireerd door het klassieke ontwerp van het thuisshirt, heeft het Ajax 22-23 derde tenue een zwarte en rode streep in het midden van de voorkant. Ten slotte zijn er subtiele afbeeldingen op de stof gedrukt. Ze tonen 9 verschillende voetbalvelden uit Amsterdam en doen ons een beetje denken aan het uitstekende Red Star FC 20-21 thuisshirt.

De velden die op het Ajax 22-23 derde tenue worden getoond, zijn Balboaplein, Zaandammerplein, A. Nouriplein (voorheen Nigel de Jongplein), Louis de Visserplein (Gregory van der Wielplein), Piramide, Hendrick de Keijserplein, Joubertplein, Mijehof en Obi/Boni Plein.

Een retro Ajax Daily Paper embleem prijkt op de achterkant onder de kraag.

De goudkleur van het nieuwe Ajax derde shirt doet ons ook denken aan het iconische uitshirt dat tijdens het seizoen 2018-19 werd gedragen.

Zwarte broeken en Savann sokken maken het nieuwe Ajax 2022-23 derde tenue compleet.

Het Ajax 22-23 derde tenue werd gelanceerd op 24 augustus 2022.

Houd jij van het Ajax 22-23 derde tenue, gemaakt door Adidas in samenwerking met Daily Paper? Laat hieronder een reactie achter en bekijk de Kit Overview voor meer informatie.

Ontdek ook het nieuwe Ajax uitshirt 2024 en blijf op de hoogte van de nieuwste Ajax-kledingcollecties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *