Ajax Eert Legende met Huisgemaakte Cruyff Remake Tenue

Ajax Amsterdam bracht gisteren een bijzondere gelimiteerde collectie uit ter ere van hun legendarische speler en manager, Johan Cruijff. Er werden 1414 van deze shirts in eigen beheer geproduceerd, zonder de betrokkenheid van technisch sponsor Adidas, en ze waren binnen enkele uren na de release volledig uitverkocht.

Ajax Cruyff Eerbetoon Tenue Dit is het Ajax Cruyff eerbetoonshirt.

Het nieuwe gelimiteerde verzamelaarsshirt van Ajax Amsterdam is gebaseerd op de shirts die Cruijff droeg voor Ajax in de jaren ’60 en ’70. Het is wit met een brede, rode centrale band. Het oude Ajax-embleem is in het midden geborduurd.

Op de achterkant is Cruijff’s beroemde nummer 14 gestikt. Het shirt is geen exacte kopie van één specifiek shirt, maar vertegenwoordigt eerder de speler en zijn tijdperk. Het shirt wordt geleverd in een speciale presentatiebox met een certificaat van echtheid ondertekend door Jordi Cruijff, de zoon van de overleden Johan.

Andere items (zie boven) werden ook uitgebracht als onderdeel van de “De Cruijff” collectie, allemaal in marineblauw met het oude stijl embleem en Cruijff’s naam en nummer. Deze zijn allemaal nog op voorraad.

Wat is jouw oordeel over Ajax’s Cruyff eerbetoonshirt? Laat hieronder een reactie achter.

Ajax Uitshirt 2024: Naast het eerbetoon aan Cruijff, heeft Ajax ook het nieuwe uitshirt voor 2024 onthuld. Bekijk de nieuwste look en ontwerpelementen van dit geweldige tenue voor het komende seizoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *